Çankam Hizmet Kalitesinin Yükseltilmesi ve Raporlamada Yetkinlik Kazandırılması Adına Önemli Bir Adım Atıldı.

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı Kaynak Verimliliği ve Yönetim Danışmanlığı Teknik Destek Programı; kaynak, hammadde ve işgücü verimliliğinin arttırılması, işletmelerin kurumsal ve yönetimsel becerilerinin geliştirilmesi ve özel sektöre yönelik faaliyet gösteren kurum ve kuruluşların kurumsal ve yönetimsel becerilerinin geliştirilmesini kapsamında faaliyet bölgesi olan Kastamonu, Çankırı ve Sinop illerinde projelere destek vermektedir. Bu hedefler doğrultusunda üniversitemiz tarafından başvurusu yapılan TR82/21/KVYD_TD/0028 referans numaralı “Çankırı Karatekin Üniversitesi Merkez Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi Akreditasyon” projesi 2021 yılı 3. Dönem için desteklenmeye hak kazanmıştır. Bu kapsamda projenin yürürlüğe girebilmesi için ilgili kurum adına genel sekreter sayın Dr. Serkan Genç ve üniversitemiz adına sayın Prof. Dr. Mehmet Erdem tarafından 01.09.2021 tarihinde sözleşme imzalanmıştır. Projenin yürürlüğe girmesiyle birlikte üniversite bünyesinde faaliyet yürüten Merkezi Araştırma Laboratuvarının yönetim ve işletme uygulamalarının iyileştirilmesine olanak sağlayacaktır.

Yayınlanma Tarihi: 03 Eylül 2021 Cuma